Beställning av Personlig Kärlekslåt

Välkommen till beställningen av din personliga låt! 
Nedan följer ett formulär där vi ber dig fylla i kontaktuppgifter samt texten till låten. 

(Vill du läsa mer om hur vår tjänst fungerar kan du göra det: HÄR)

Längst ner kommer du kunna välja till extra tilläggstjänster. Läs igenom allt innan du skickar in beställningen! 

Vi erbjuder olika låtar/stilar i olika prisklasser. Se därför till att du hamnat på rätt beställningsformulär.
Detta formuläret gäller "Personlig Kärlekslåt". 

Här skriver du din låttext! Texten ska vara mellan 150-300 ord. Det är viktigt att texten inte är längre än 300 ord för att det ska fungera i låten. (Om du väljer tilläggstjänsten Textredigering, längre ner på sidan, kan låttexten vara upp till 500 ord. Då plockar vi ut guldkornen i din text och skriver klart låttexten). Om det känns svårt att skriva texten finns det många tips på Text-Hjälpen som du hittar överst på sidan. Lycka till!
Ditt namn *
Ditt namn
Gatuadress, postnummer, postort
Pris: 3495 kr (+ eventuella tilläggstjänster nedan)
Tilläggstjänster:
Har du specifika önskningar? Eller finns det något du tycker känns viktigt för oss att veta innan vi sätter igång med din låt? Skriv det här...
Användning av låt
Vi vill gärna dela med oss på hemsidan och sociala medier när låten är klar. Vi finns på Facebook, Instagram, SoundCloud och YouTube. Om du inte vill att låten publiceras och delas ber vi dig att fylla i rutan nedan. Om du inte fyller i rutan kommer vi möjligtvis att dela låten på hemsida eller sociala medier för att fler ska få höra era fantastiska historier. Vi kommer inte använda några fullständiga namn. Tack på förhand!