All about you

 
Sången gjorde dundersuccé på bröllopsfesten! Den var väldigt uppskattad av både brudparet och de övriga gästerna. Vi tycker att den blir bättre varje gång vi lyssnar på den.
Stort tack för en fantastisk insats!
— Tore

Lyssna på våra låtar här:

Den perfekta presenten! 

Ge mamma/pappa/syskon/kompis uppskattningen den verkligen förtjänar med ord som får hen att både skratta och gråta av glädje. Den perfekta presenten till födelsedagar, släktingar, bröllopspar eller alla andra festligheter i livet.

Hur ofta berättar du för dina nära och kära hur mycket de faktiskt betyder för dig. Ge t.ex en låt till mamma för att påminna henne om hur fantastisk hon faktiskt är. Låten blir en present hon alltid kommer att minnas och kunna lyssna på. 

Eller varför inte gå ihop ett gäng och ge bort en låt till kompisen som fyller år. Skriv om era roliga, fina, galna och pinsamma minnen ihop och vad personen betyder för dig. 


Lyssna på låtarna och tänk igenom vad precis du vill ha för budskap i din låt.


Känns det svårt att skriva en text? Vi hjälper dig här: Text-hjälpen

Pris: 3995 kr    JUST NU, ENDAST 3495 kr!

 
 

I paketet "All About You" ingår en helt nyskriven låt utifrån din text, inspelad med sång, stämmor, gitarr och stämningshöjande bakgrundsljud. Om du t.ex. vill ha noter eller en karaoke-version att sjunga till väljer du det i beställningsformuläret.