Ultimate Wedding Song

Leveranstid 3 veckor

Party.png

Skriv hela er historia!

Med Ultimate Wedding Song erbjuder vi dig chansen att skriva allt du känner och hela er historia utan begränsat antal ord. Vi kommer därefter att plocka ut guldkornen och skriva en helt egen låt av din text. Du behöver inte tänka på några formuleringar eller uppbyggnad av din text. Vi redigerar den till en låttext. Du får även lyssna och tycka till innan låten är färdig!

Känns det svårt att skriva en text? Läs andras texter och få tips och trix på Text-hjälpen.

Önskar du en ballad eller lite gladare upptempo? Vill du ha en tydlig refräng eller en mer flytande historia? Du får här möjlighet att önska när du beställer! Skriv dina önskemål i “övrigt” när du beställer.

Jag är helt förstummad och gråter när jag lyssnar på låten. Det är verkligen häftigt hur ni lyckats läsa mellan raderna och fånga det som är jag och Magnus.
- Villemo

Beställning av din låt

Skicka in din text idag och få låten levererad inom 7 dagar!
När du beställer kommer du kunna välja till extra tilläggstjänster som Spotify, noter mm. Läs igenom allt noga innan du skickar in beställningen!

Om du väljer att låten ska finnas på Spotify så kommer den hamna där inom 7 veckor. Har du ett specifikt datum du vill att låten ska publiceras kan du skriva det i "övrigt"-fältet.

Har du någon fråga kring din beställning är du välkommen att kontakta oss på info@oneperfectsong.se

Lycka till med beställningen!
/Siri och Johan