Min Marcus har inte gråtit på flera år. Men när jag spelade vår låt på hotellrummet efter bröllopet släppte allt och tårarna rullade nerför hans kinder. Den reaktionen var värd precis allt i världen för mig! Jag kommer att minnas det hela livet.
— My

Lyssna på några av våra låtar här:

Jag är helt förstummad och sitter och gråter här när jag lyssnar på låten. Det är verkligen märkligt och häftigt hur ni lyckats “läsa mellan raderna” och fånga det som verkligen är jag och Magnus.
— Villemo

Berätta hur mycket du älskar någon! 

Vill du ha en låt om hur ni träffades och varför det för alltid kommer vara ni? Låten kan handla om era vackraste minnen eller vad personen får dig att känna som ingen annan kan. Ge bort dina viktigaste löften och tankar i en låt som kommer föreviga er, er bröllopsdag, årsdag eller varför inte att dansa första dansen till. 

Skriv din text från hjärtat. Rakt, enkelt, ärligt och med dina egna ord. Försök inte krångla till det, utan skriv exakt hur du känner. Vi skriver då en låt från din text!  

Känns det svårt att skriva en text? Vi hjälper dig här: Text-hjälpen.

 

   (Just nu) Pris: 2995kr

I paketet "Personlig Kärlekslåt" ingår en helt nyskriven, vacker "kärleksballad" utifrån din text, inspelad med sång, stämmor, gitarr och stämningshöjande bakgrundsljud. Om du t.ex. vill ha noter eller en instrumental bakgrund att sjunga till väljer du det i beställningsformuläret.