Personlig låt

Leveranstid: 7 dagar

Berätta hur mycket du älskar någon! 

När du beställer en Personlig Låt får du en nyskriven låt till din text du skickar in! Låten kan handla om hur ni träffades, era finaste minnen ihop, eller vad personen får dig att känna som ingen annan kan. Ge bort dina viktigaste löften och tankar i en låt som kommer föreviga er, er bröllopsdag, årsdag eller varför inte att dansa första dansen till. 

Skriv din text från hjärtat. Rakt, enkelt, ärligt och med dina egna ord. Försök inte krångla till det, utan skriv exakt hur du känner. Känns det svårt att skriva en text? Läs andras texter och få tips och trix på Text-hjälpen.

Min Marcus har inte gråtit på flera år. Men när jag spelade vår låt på hotellrummet efter bröllopet släppte allt och tårarna rullade nerför hans kinder. Den reaktionen var värd precis allt i världen för mig! Jag kommer att minnas det hela livet.
— My

Beställning av låt

Välkommen till beställningen av din låt!

När du beställer kommer du kunna välja till extra tilläggstjänster som Textredigering, Spotify mm.
Läs igenom allt noga innan du skickar in beställningen!

Texten ska vara mellan 150-250 ord. Det är viktigt att texten inte är längre än 250 ord för att det ska fungera i låten. (Om du väljer tilläggstjänsten Textredigering, kan låttexten vara upp till 500 ord. Då plockar vi ut guldkornen i din text och redigerar den till en låttext för just din melodi). Om det känns svårt att skriva texten finns det många tips på Text-Hjälpen.

Om du väljer att låten ska finnas på Spotify så kommer den hamna där inom 7 veckor. Har du ett specifikt datum du vill att låten ska publiceras kan du skriva det i "övrigt"-fältet.

Har du någon fråga kring din beställning är du välkommen att kontakta oss på info@oneperfectsong.se

Lycka till med beställningen!
/Siri och Johan