Vanliga frågor

 

Hur kommer låten levereras till mig?

I alla låtpaket får du en länk du använder för att ladda ner låten till din dator/mobil. Du kan även välja att få låten på ett USB-minne, upplagd på Spotify eller ihop med ett bildspel.

Hur betalar jag?

Du kan antingen välja att betala direkt via bankkort eller i efterhand via faktura på mejl.

Kommer ni ändra i texten?

För att texten ska passa melodin skriven bara för din låt kommer vi troligtvis behöva ändra på någon formulering eller ordval men vi strävar mot att behålla så mycket av din originaltext som möjligt. 

Framförallt ska innebörden/historien och budskapet bevaras orörd. (Vill du att din text ska lämnas helt orörd så kan du skriva det under rubriken ” övrigt” i beställningsformuläret)

Hur fungerar det med Spotify?

Vi lägger upp låten på spotify efter att den är färdig. Eftersom Spotify i sin tur har en handläggningstid på 2-4 veckor kan det ta upp till 5 veckor från det att du skickar in din beställning till att den publiceras på Spotify. 

Du väljer om du vill att låten publiceras på Spotify under rubriken tilläggstjänster när du beställer. Om du har ett specifikt datum då låten ska publiceras skriver du det i fältet "övrigt".

Hur skriver jag en låttext?

Det behöver inte alls vara svårt! Läs igenom våra tips angående textskrivning HÄR

Hur lång tid tar det?

Din låt är klar inom 7 dagar från det att du skickat din beställning. Om du väljer alternativet ”Express” blir låten klar inom 3 arbetsdagar. 

Får låten handla om vad som helst?

Nästan! Läs HÄR om vår textpolicy.

Vad händer om jag inte blir nöjd?

Vi vill att du ska bli nöjd, och om något blivit fel kommer vi självklart att fixa det utan kostnad! Det kan handla om att vi uttalar något namn eller plats fel.

Större ändringar och omskrivning av delar i låten gör vi mot en avgift på 349kr.

Vad kostar det?

Priserna varierar beroende på vilken typ av låt det är. Du hittar priserna på alla våra låtpaket HÄR

Vill du ha något annat än våra vanligaste paket är du välkommen att kontakta oss på info@oneperfectsong.se.

Vem äger rättigheterna till låten?

Vi äger rättigheterna tillsammans. Du som skrivit texten står som upphovsperson till 33% av låten. Du får rättighet att använda låten i hela världen, för all framtid. Dock inte i reklamsyfte.

Har du några frågor om detta eller andra önskemål kontakta oss på info@oneperfectsong.se