Så här går det till

 

1. Välj ett av våra låtpaket

Du kan välja mellan Välj din refräng, Samma melodi eller Låten bara för dig. Läs mer om våra olika paket här.

2. Skriv din text

Att skriva en text kan verka klurigt, men oroa dig inte! Du behöver inte kunna skriva en låttext. (Läs mer om att skriva din text på Text-hjälpen). Skriv det du vill säga rakt från hjärtat och strunta i stavning och fina formuleringar. Vill du ha mer hjälp med texten kan du välja till Textredigering när du beställer. Då får du skriva upp till 500 ord, så redigerar vi texten till en fin och lagom lång låttext.

Du kan också välja Skriv hela er historia. Då kan du skriva hur mycket du vill utan att fundera på vad som blir en bra låttext. Vi plockar ut guldkornen och gör en riktigt genomarbetad låt.

3. Vi gör din låt

Därefter sätter vi igång med din låt. Vi fixar till texten, skriver en melodi med musik, spelar in låten och mixar den med professionell studioutrustning.

4. Leverans av låten

Inom 7 dagar levereras din låt på mail som mp3.fil. Det betyder att du kan spela upp den via mobil, dator eller annan utrustning. Om du väljer USB-minne som leveransmetod så skickar vi låten till dig när du fått lyssna och kan bekräfta att allt låter som det ska. När du väljer Spotify tar det upp till 4 veckor för låten att läggas upp, du kan önska specifikt datum. Vi kan även lägga upp låten på Youtube och Soundcloud om du önskar.

Undrar du över något hittar du svar på de vanligaste frågorna HÄR.

Har du någon fråga kring din beställning är du välkommen att kontakta oss på info@oneperfectsong.se

Lycka till med beställningen!
/Siri och Johan