Lyssna på några av våra tidigare låtar!

Här hittar du några låtar vi gjort till tidigare kunder.

Sandras Låt

Sofies Låt

Isabellas Låt

Mys Låt

Emmas Låt

Min Marcus har inte gråtit på flera år. Men när jag spelade vår låt på hotellrummet efter bröllopet släppte allt och tårarna rullade nerför hans kinder. Den reaktionen var värd precis allt i världen för mig! Jag kommer att minnas det hela livet.
— My

Så här går det till...

1. Skriv ner er historia.

Texten kan handla om vad du vill. Allt från era finaste minnen ihop och hur ni träffades till interna skämt. Texten ska vara mellan 150-300 ord (ca. en halv A4).
Här får du tips på hur du kan skriva texten. 

2. Beställ din låt

När du beställer fyller du i din text samt kontaktuppgifter mm. i vårt beställningsformulär här på hemsidan. Inom 48 timmar får du en orderbekräftelse där det totala priset samt leveranstid framgår för att undvika missförstånd. 

3. Vi gör din låt

Därefter sätter vi igång med din låt! Vi skriver en ny låt för varje beställning, detta innebär att din låt blir helt unik! 

För att texten ska passa melodin skriven bara för din låt kommer vi troligtvis behöva ändra på någon formulering eller ordval, men vi strävar efter att behålla så mycket av din originaltext som möjligt. Framförallt ska innebörden/historien och budskapet bevaras. (Vill du att din text ska lämnas helt orörd kan du skriva det under rubriken ”övrigt” i beställningsformuläret).

Därefter skriver vi låten och spelar in med professionell studioutrustning.

4. Leverans av låten

Inom 2-3 veckor levereras låten till dig som mp3-fil. Det betyder att du kan spela upp den via mobil, dator eller annan utrustning. Den kan även läggas upp på Youtube och Soundcloud om du önskar.

Undrar du över något hittar du svar på de vanligaste frågorna HÄR.

Annars kan du kontakta oss på: info@oneperfectsong.se. Vi svarar mer än gärna på ditt mail!