Våra Vänner!

KARAVANEN Coverband

Utbildade på Musikhögskolan i Piteå och med massor av spelningar i bagaget; på färjor, bröllop, krogar, företagsevent och fester. Vi gillar dansgolvet som bäst när det är fullt!

Kan även anlitas för att spela låtar skrivna av One Perfect Song

www.karavanenband.se

linje vanlig.png

I Do Perfect Weddings - Bröllopspodden

En bröllops-podcast där One Perfect Song fick äran att skapa intro-jingeln.

https://www.idobrollop.se/


VigselFILM

VigselFILM ny logo.jpg


Vi samarbetar med VigselFILM, som är ett av Sveriges främsta företag inom filmning av bröllop. Ta chansen att få förevigat på film alla minnesvärda ögonblick och intryck från er stora dag så att Ni kan njuta av dem, om och om igen. Med en specialskriven sång från One Perfect Song i kombination med en professionell kortfilm från VigselFILM får ni ett oerhört fint minne som ni kan se många gånger samt dela med släkt, vänner och bekanta.

www.vigselfilm.se


Bröllopsfotograf & bröllopsfilm

Bröllop är en stor händelse i livet som vi gärna vill hjälpa er att föreviga. Därför vill vi som er bröllopsfotograf göra vårt yttersta för att er dag ska bli en dag att minnas.

Vi vill skapa bilder som berör. Det ska synas i allt från de små detaljerna till den stora helheten.

Som er bröllopsfotograf vill vi se till att ni ska få en underbar dag. Att fotograferingen inte bara är något man prickar av på en att-göra-lista. Vi vill att det ska vara Er stund den dagen, då Ni ägnar Er åt varandra!

 

www.yellowdot.se 
info@yellowdot.se


Vigas.se

På Vigas.se kan ni få hjälp att hitta en bra och prisvärd fotograf till ert bröllop. Även om ni inte har så hög budget så finns det alltid en passande lösning. Deras paketpriser är anpassade för bröllopspar som vill ha fina bilder från sin bröllopsdag till ett överkomligt pris.  De har anslutna bröllopsfotografer från städer i hela Sverige men de flesta anslutna fotograferna finns i Stockholm.

Mer information om deras tjänster hittar ni på www.vigas.se